Storm aanstekers bedrukken

Goedkope stormaanstekers bedrukken om als giveaway te dienen voor een evenement of festival is ideaal. Goedkope aanstekers en zeker stormaanstekers doen het nog altijd goed als relatiegeschenk en qua budget is het perfect dat je mogelijkheid hebt om voordelig uit te zijn. Dat is in ieder geval zo bij Lavista Relatiegeschenken om goedkope stormaanstekers te bedrukken. De stormaanstekers zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar, maar hebben één ding gemeen, want het vlammetje brandt in weer en wind.Er zijn helaas geen resultaten.

Goedkope stormaanstekers bedrukken met logo of slogan

Het is populair om goedkope stormaanstekers te bedrukken met je bedrijfslogo, maar er zijn ook tal van andere opties. Heb je bijvoorbeeld een speciale slogan die je voor je bedrijf of ter ere van een specifiek evenement gebruikt? Waarom dan niet de slogan of andere korte tekst gebruiken om te laten bedrukken op goedkope stormaanstekers? Er is wat dat betreft meer mogelijk dan je denkt en je kan zo op allerlei manieren extra impact maken. Bijvoorbeeld tijdens een groot festival of in aanloop naar een jubileum van je zaak.

Windproof: ideaal voor buitengebruik

Een reden om voor goedkope stormaanstekers bedrukken te kiezen, is omdat je daarmee echt een waardevol relatiegeschenk aanbiedt. Stormaanstekers, zoals GO Eco Rubber Jet-Flame hebben het voordeel om windproof te zijn en daarmee zijn ze perfect om buiten te gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het kamperen om een vuurtje te maken of om in een storm toch zonder problemen een sigaret te laten branden. Stormaanstekers zijn zo uitgevoerd dat deze weer en wind trotseren en zelfs tijdens een hevige storm functioneel zijn. Dat maakt het ook ideaal om de stormaanstekers met je logo aan relaties te schenken die bijvoorbeeld actief zijn in de buitenbranche.

Grote diversiteit in uitvoeringen

Bij het laten bedrukken van goedkope stormaanstekers bieden wij je een grote diversiteit in uitvoeringen. Deze brede en navulbare Jetflame stormaanstekers zijn bijvoorbeeld populair dankzij de combinatie van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zo staat de Turbo aansteker Adventure bekend om de snelheid waarmee alles in vuur en vlam te zetten is. Wil je voor een scherpe prijs met wat meer luxe en exclusiviteit indruk maken? Dat kan door bijvoorbeeld voor de Zorr Goud elektronische aansteker te kiezen en daarin je logo of tekst te laten graveren. Wij hebben naast de reguliere goedkope stormaanstekers ook nog speciale uitvoeringen beschikbaar, zoals Go Formula Design Jet. Deze aansteker is zeer robuust en perfect om de barbecue of haard mee aan te steken.

Altijd de beste druktechniek

De diversiteit in het aanbod is groot en de materialen en uitvoeringen variëren. Daarom kiezen wij per type goedkope stormaansteker altijd de efficiëntste drukmethode. Het hangt onder meer van het materiaal af welke druktechniek ideaal is. Overigens komt het voor dat er meerdere druktechnieken geschikt zijn, zodat wij je de keuze bieden. Zo is het onder meer mogelijk om bij metalen aanstekers, zoals Formula Design Jet voor lasergraveren of voor tampondruk te kiezen. Bij elk type goedkope stormaanstekers staat vermeld welke druktechniek wij toepassen en als je daar vragen over hebt, kan je altijd contact opnemen met Lavista Relatiegeschenken.

Direct bestellen

Heb je een keuze gemaakt uit het aanbod met goedkope stormaanstekers en wil je deze laten bedrukken met je logo? Ons bestelproces is gebruiksvriendelijk ingericht en na de afronding gaan wij voor je aan de slag. Wij maken eerst een digitale drukproef, zodat je kan zien of je logo of andere opdruk er zo op staat afgebeeld als je in gedachten hebt. Geef je akkoord? Binnen acht werkdagen verzenden wij de complete bestelling. Overigens kan je ook persoonlijk een offerte aanvragen op basis van je wensen. Wij voorzien je van een vrijblijvende offerte met de scherpste prijs voor goedkope stormaanstekers bedrukken.