Miniatuur vrachtwagen bedrukken

Wil je personeel, relaties en werknemers verrassen met een uniek relatiegeschenk? Laat dan een miniatuur vrachtwagen bedrukken, bijvoorbeeld met diezelfde kenmerkende bestickering als de oplegger van de vrachtwagens van jouw bedrijf. De mini vrachtwagen op schaal wordt gemaakt van kunststof materiaal en de schaal is 1:87. Het bijzondere is dat de wielen van de kleine vrachtwagen kunnen draaien, waardoor deze ook daadwerkelijk kan rijden. Dit maakt het niet alleen een leuke blikvanger op het bureau, maar het is ook geschikt voor kinderen om mee te spelen. Leuk als geschenk voor relaties in de transport en logistiek!Miniature truck "Mercedes Actros MP4", white

Miniatuur truck 'Mercedes Actros MP4'
  • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Miniature vehicle "MAN Truck", white

Mini vrachtwagen van het merk 'MAN'
  • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Miniature vehicle Delivery van

Miniatuur bestelbus
  • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Vrachtwagen-vormige USB-stick

Vrachtwagen-vormige USB-stick
  • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Miniatuur vrachtwagen wit

Miniatuur truck
  • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 2.62

Truck mini wit

Truck mini
  • Opdrukbaar in 3 methoden
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 4.45

Prijs per stuk
€ 0€ 4.5
Kleur
(2)
Materiaal
(1)
(1)

Miniatuur vrachtwagen laten bedrukken op de oplegger

miniatuur vrachtwagen bedrukken Wil je een miniatuur truck laten maken en inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk? Laat dan de zijkanten van de oplegger van de miniatuur vrachtwagen bedrukken met een naam, logo, afbeelding of andere opdruk. Dit kan volledig in full colour, zodat ook een ontwerp met veel verschillende kleuren in hoge kwaliteit kan worden aangebracht.

Bedrijven die actief zijn in de transport- en logistieke sector laten vaak een miniatuur van hun eigen vrachtwagens maken, met dezelfde bedrukking, zodat het een extra krachtig geschenk is om weg te geven aan personeel en relaties.

Is het wagenpark voorzien van nieuwe reclame en wil je dit communiceren naar klanten en personeel? Ook hier zijn kleine vrachtwagens op schaal meer dan geschikt voor. Uiteraard worden deze dan bedrukt met de nieuwe reclame.

Gepersonaliseerde vrachtwagen op schaal als relatiegeschenk

miniatuur vrachtwagen laten maken Een gepersonaliseerde miniatuur vrachtwagen als relatiegeschenk is uniek. Dit kan helpen om de aandacht van de ontvanger te trekken en indruk te maken. Als je bedrijf actief is in de transport- of logistieke sector, kan een miniatuur vrachtwagen met logo een creatieve manier zijn om je bedrijf te promoten. Het sluit direct aan bij de branche waarin je actief bent. Wacht niet langer en laat een miniatuur vrachtwagen bedrukken!

Meer weten over miniatuur vrachtwagen laten maken?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over miniatuur vrachtwagen laten maken? Neem dan contact op met de klantenservice van AS Promotions. Wij staan iedere werkdag opnieuw voor je klaar. Contact opnemen is eenvoudig en kan direct door te bellen naar 072 - 3030100. Liever mailen? Stuur dan je vraag door naar verkoop@aspromotions.nl. Miniatuur vrachtwagen bedrukken, dat doe je bij AS Promotions.

Veelgestelde vragen

Het is tegen meerprijs mogelijk om een ander voertuig op schaal te laten maken, zoals een bus, bestelbus of personenauto. Je kunt dan zelf de afmetingen of schaalverhouding kiezen, bijvoorbeeld miniatuur vrachtwagens schaal 1:50.

Je kunt al een gepersonaliseerde miniatuur vrachtwagen laten maken vanaf € 2,62 per stuk. Wij maken gebruik van staffelkortingen, waarbij de hoeveelheid korting hoger wordt naarmate je meer bestelt. Bij maatwerk, zoals op eigen schaal of een ander voertuig, maken wij een offerte op maat.