Dobbelstenen bedrukken

Dobbelstenen laten bedrukken? Goed idee, want met bedrukte dobbelstenen gooi je extra hoge ogen. Naast de welbekende dobbelstenen voor het spelen van spelletjes, heb je bij AS Promotions ook de keuze uit yoga dobbelstenen, dobbelstenen voor in de auto, grote dobbelstenen, stress dobbelstenen en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat je deze kunt laten aansluiten op je branding of huisstijl. Vervolgens gaan wij de dobbelstenen bedrukken met een logo of andere gewenste opdruk. Met bedrukte dobbelstenen maak je op een speelse manier reclame voor je bedrijf!Harsheldere zeszijdige dobbelstenen

Harsheldere zeszijdige dobbelstenen
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Houten dobbelstenen

Houten dobbelstenen
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Anti-stress dobbelsteen Relicup wit

Anti-stress dobbelsteen Relicup wit
 • Opdrukbaar in 5 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 40 x 20 mm

v.a. € 1.32

Yoga oefening dobbelsteen Easy yoga zwart

Yoga oefening dobbelsteen Easy yoga zwart
 • Opdrukbaar in 5 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 45 x 45 mm

v.a. € 2.07

Fidget dobbelsteen zwart

Fidget dobbelsteen
 • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 2.62

Fitness dobbelsteen zwart

Fitness dobbelsteen
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Drukafmeting: 45x45mm

v.a. € 4.03

Prijs per stuk
€ 0€ 4.1
Kleur
(1)
(3)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(3)

Bedrukte dobbelstenen voor het spelen van spelletjes

dobbelstenen bedrukken Bedrukte dobbelstenen zijn vaak nodig bij het spelen van verschillende spelletjes, zoals bordspellen, kaartspellen of dobbelspellen. De uitkomst van een worp met dobbelstenen zegt iets over de volgende stap die je kunt zetten in een spel. Voorbeelden van een spel met dobbelstenen zijn: yahtzee, keer op keer, qwixx en dungeons and dragons.

Goedkope dobbelstenen en houten dobbelstenen

Wil je gepersonaliseerde dobbelstenen laten maken voor het spelen van spelletjes? Dan heb je de keuze uit kunststof dobbelstenen en houten dobbelstenen. Het voordeel van kunststof dobbelstenen is dat dit materiaal vrij goedkoop is, terwijl houten dobbelstenen een meer milieuvriendelijk karakter hebben.

Gepersonaliseerde dobbelstenen in eigen kleur

custom dobbelstenen ontwerpen Deze goedkope dobbelstenen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Meest gekozen zijn de witte of blanco dobbelstenen. De vlakken zijn voorzien van de welbekende zwarte ogen.

Het is daarnaast ook mogelijk om de dobbelstenen in eigen kleur te laten maken, bijvoorbeeld een huisstijlkleur, zodat deze als promotiemateriaal of relatiegeschenk nog beter is afgestemd op je bedrijf. Je kunt dan ook de kleur van de ogen kiezen.

Vlakken met ogen, cijfers, symbolen of andere tekens

Normaal gesproken bestaat een dobbelsteen uit 6 vlakken. Deze vlakken zijn voorzien van ogen. Je kunt de ogen ook vervangen door getallen, cijfers, symbolen of andere tekens. Afhankelijk van waar je de dobbelstenen voor wilt gaan gebruiken. Als je bijvoorbeeld zelf een spel aan het ontwerpen bent, dan kun je bij ons de dobbelstenen ontwerpen. dobbelstenen laten bedrukken

Dobbelstenen bedrukken of dobbelstenen graveren

De vervolgstap is het bedrukken van de goedkope dobbelstenen. Wij raden aan om een vlak van de dobbelstenen te bedrukken met een logo, zodat de dobbelstenen bruikbaar blijven voor het spelen van spelletjes en tijdens het spelen ook nog eens reclame maken. Als je kiest voor houten dobbelstenen, dan kunnen wij deze dobbelstenen graveren met een logo. Een gravering geeft de dobbelstenen van hout een exclusieve uitstraling. houten dobbelstenen bedrukken

Andere soorten dobbelstenen met logo

Naast de bedrukte dobbelstenen met logo voor spelletjes, hebben wij ook andere soorten dobbelstenen, zoals dobbelstenen voor in de auto, speciale dobbelstenen voor het sporten en dobbelstenen tegen stress. Wij kunnen deze dobbelstenen bedrukken. Hieronder bespreken we de andere soorten in het kort.

Sport dobbelstenen voor fitness en yoga

Daarnaast hebben wij ook sport dobbelstenen, zoals de fitness dobbelstenen en yoga dobbelstenen. Deze dobbelsteen bestaat vaak uit meer dan 6 vlakken en heeft op iedere vlak een houding gedrukt staan. Door te gooien met de dobbelsteen laat je deze beslissen welke houding je dient aan te nemen tijdens het sporten. bedrukte dobbelstenen

Dobbelstenen voor in de auto

Deze auto dobbelstenen heb je vast wel eens zien hangen in een vrachtwagen of personenauto. Het zijn twee dobbelstenen van pluche materiaal die met een zuignap of koord bevestigd kunnen worden aan een spiegel of ruit. De dobbelstenen voor in de auto zijn verkrijgbaar in eigen kleur en kunnen naar wens bedrukt worden.

Anti-stress dobbelstenen

Tot slot de anti-stress dobbelstenen met logo. Deze worden gebruikt als middel voor ontspanning, met als doel om stress te verminderen. Je hebt de keuze uit een stress dobbelsteen van zacht foam materiaal waarin je kunt knijpen en een stress dobbelsteen met knopjes. Deze anti-stress dobbelstenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen bedrukt worden met een logo.

Meer weten over dobbelstenen bedrukken?

dobbelstenen met logo Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over dobbelstenen laten bedrukken? Neem dan contact op met de klantenservice van AS Promotions. Wij staan iedere werkdag opnieuw voor je klaar. Contact opnemen is eenvoudig en kan direct door te bellen naar 072 - 3030100. Liever mailen? Stuur dan je vraag door naar verkoop@aspromotions.nl. Dobbelstenen bedrukken, dat doe je bij AS Promotions.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste dobbelstenen worden gemaakt van kunststof materiaal. Dit materiaal is het goedkoopste om de dobbelstenen te produceren. Het gaat hier om standaard dobbelstenen met ogen, waarbij een vlak met ogen vervangen kan worden voor een logo of andere opdruk.

Ja, dat kan. Je kunt je eigen dobbelstenen ontwerpen. Aangezien dit maatwerk is, vragen wij je om contact met ons op te nemen. Voordat je contact met ons opneemt vragen wij je om na te denken over de mogelijkheden:

 1. Bepaal het materiaal, zoals hout of kunststof;
 2. De afmetingen, grote dobbelstenen of kleine dobbelstenen;
 3. Gekleurde dobbelstenen, ook in eigen PMS kleur;
 4. Afwijkend aantal vlakken, bijvoorbeeld 4, 8 of 12 vlakken;
 5. Kies in plaats van voor ogen voor andere tekens en symbolen;
 6. Laat de dobbelsteen bedrukken met eigen logo of tekst.

Wij kunnen een kleine oplage dobbelstenen bedrukken. De minimale afname voor bedrukte dobbelstenen is 50 stuks. Hoe hoger het aantal, hoe hoger de korting op de staffelprijs.