Veelgestelde vragen


Met het aanvragen van een offerte bent u verzekerd van de scherpste prijs.

Bij ons kunt u makkelijk een offerte aanvragen door bij het gewenste product op de knop 'offerte' te klikken. Hierna vult u de gevraagde informatie in. Wij maken dan een passende offerte voor u.

U kunt uw opdruk/logo of tekst naar ons toe mailen als deze voldoet aan de specificaties. Zie de rubriek digitaal aanleveren voor de specificaties (deze vind u onder Service & Advies). Deze bestanden kunt u mailen naar verkoop@aspromotions.nl. Ook kunt u altijd contact opnemen voor vragen/uitleg.

Een EPS bestand is een bestand dat is gemaakt in Adobe Illustrator of eenzelfde soort vector georiënteerd programma. Deze kunt u, wanneer u zelf niet in het bezit bent van dit bestand, bijvoorbeeld opvragen bij de drukker van uw briefpapier of andere drukopdrachten. Kunt u echt niet aan een EPS bestand komen van uw opdruk, dan kunnen wij deze eventueel voor u maken.

PMS staat voor Pantone Matching System. Elke PMS kleur heeft een code, deze codes zijn een eenduidige afspraak tussen alle partijen in een ontwerp- en productieproces. Het aanleveren van de opdruk in deze kleuren is dus vereist om dat ontwerp- en productieproces soepel te laten verlopen. Alle PMS kleuren kunt u vinden onder de kop Kleurenwaaier.

Wij sturen altijd een digitale drukproef per mail nadat de bestelling is geplaatst. De drukproef dient door de klant akkoord gegeven te worden voordat het drukproces wordt gestart. Een digitale drukproef is een voorbeeld van het drukwerk. Is dit naar wens dan geeft u dit aan en gaat het drukproces verder. Is er een fout, dan passen wij deze aan. Het drukproces gaat niet eerder verder dan wanneer de drukproef is goedgekeurd.

Het is mogelijk een onbedrukt monster van een gewenst artikel aan te vragen. Wij verrekenen het artikel en de verzendkosten van het artikel aan u. Stuurt u het monster terug dan krijgt u het bedrag van het artikel gecrediteerd. Plaatst u een bestelling dan krijgt u het bedrag van het artikel en de verzendkosten gecrediteerd. Wanneer deze postverzending niet door een brievenbus past dan berekenen wij € 7,50 aan verzendkosten. Textiel wordt altijd doorberekend. Monsters die meer dan € 5,00 bedragen worden ook doorberekend.

De gemiddelde levertijd is afhankelijk van het artikel dat u besteld. Onbedrukt is de levertijd ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Bedrukt is de levertijd ongeveer 8 tot 10 werkdagen. Wilt u de bestelling sneller geleverd krijgen dan kunt u dit altijd met ons overleggen.

Het is mogelijk om onbedrukte artikelen te bestellen, De prijzen van deze artikelen staan bij de artikelen, is dit echter niet het geval dan maken wij een passende offerte. neemt contact op voor de mogelijkheden.

Afwijken van de getoonde aantallen kan. Bij uw bestelling kunt u ieder gewenst aantal invoeren. Indien u een lager aantal wenst dan de laagst getoonde staffel, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop voor de mogelijkheden. voor Nederland belt u +31 (0) 344-745109, voor België belt u met (+32) 03 80 83 28 6.

Dit is per productsoort verschillend, als u een order wilt wijzigen graag direct (telefonisch) contact opnemen met onze afdeling verkoop. Contact opnemen kan door te bellen naar: +31 (0) 344-745109 (of voor België: (+32) 03 80 83 28 6)

99% van de artikelen op de site zijn te bedrukken. Staat de prijs inclusief bedrukking niet op de site dan wil dit niet per definitie zeggen dat dit niet mogelijk is, u kunt dan contact opnemen met ons hierover. Niet alle producten worden op dezelfde manier bedrukt, wij maken gebruik meerdere drukmethodes zoals blinddruk, borduren, doming, etsen, foliedruk, lasergravure, sticker, tampondruk en zeefdruk.

Dat is mogelijk, wij doen er alles aan om met u een gepaste leverdatum af te spreken, uiteraard zijn we wel afhankelijk van de voorraden en de planning in de drukkerij, neem contact op voor de mogelijkheden.

Het is mogelijk om het totale aantal van uw bestelling onder te verdelen in verschillende maten en kleuren, hiervoor wordt géén meerprijs berekend.

De prijzen op de site zijn exclusief BTW, het BTW percentage wat wij berekenen is 21%

U krijgt NA de levering een factuur, deze dient binnen 21 dagen te worden voldaan. De factuur sturen wij u toe via de mail, dit uit milieubewust oogpunt.

Bijna alle leveringen worden gedaan door DHL en worden bezorgd op werkdagen. Het is mogelijk om een datum voor aflevering af te spreken echter een tijdstip/dagdeel afspreken is helaas niet mogelijk. Bij uitzondering en eventueel tegen een geringe meerprijs kunnen artikelen per express worden geleverd, dit betekend op een afgesproken werkdag dag vóór 12.00 uur.

Jazeker, om inspiratie op te doen of om een selectie van onze producten te bekijken hebben wij een showroom, om deze te bezoeken hoeft u géén afspraak te maken. Onze showroom is gevestigd op de Morsestraat 11 T 4004 JP Tiel

PPP: Dit staat voor Platform Promotional Products. Als lid van PPP ben je als bedrijf verplicht de 'Code of Conduct' te tekenen. Dit is de Europese norm voor verantwoord ondernemerschap. Ook is ASPromotions aangesloten bij MKB OK. MKB OK is een keurmerk voor websites en webwinkels. Bedrijven met dit keurmerk zijn CGD gekeurd. CGD is een onafhankelijk certificatiebureau.

Bestellingen bestaande uit enkel onbedrukte producten kunnen direct afgerekend worden. Betalingen worden afgehandeld door een derde partij, middels een beveiligde verbinding.