Vogelhuisjes bedrukken

Op zoek naar een uniek geschenk voor in de tuin van jouw relaties? Laat dan vogelhuisjes bedrukken. Je hebt de keuze uit goedkope vogelhuisjes en houten vogelhuisjes, maar ook voor voederhuisjes met logo kun je bij ons terecht. De vogelhuisjes kunnen op verschillende posities bedrukt worden met een logo, stukje tekst of andere opdruk, zoals de zijkanten en/of de verpakking. Met bedrukte vogelhuisjes verspreidt je niet alleen jouw boodschap, maar je brengt ook leven in de tuin en helpt de natuur een handje!Tomtit Vogelhuisje Naturel

Tomtit Vogelhuisje Natuurlijk
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 2.16

Vogelhuisje van mdf Woohouse hout

Vogelhuisje van mdf Woohouse
 • Opdrukbaar in 5 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 2.59

Vogelhuisje beige

Vogelhuisje Valverde
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 5 x 3 cm

v.a. € 3.09

Vogelhuisje bouwpakket hout

Vogelhuisje bouwpakket hout
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 3.53

Vogelhuisje Rustiek hout

Vogelhuisje Rustiek hout
 • Drukmethode: Lasergraveren

v.a. € 8.66

Vogelhuisje lichtblauw

Vogelhuisje lichtblauw
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 70x121mm

v.a. € 13.04

Vogel voederhuis hout

Vogel voederhuis hout
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 55x155mm

v.a. € 13.89

Vogel voederhuis XL hout

Vogel voederhuis XL hout
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 55x200mm

v.a. € 16.47

Prijs per stuk
€ 2.1€ 16.5
Kleur
(1)
(1)
(5)
(1)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(4)

Vogelhuisjes bedrukken

Vogelhuisjes bedrukken als relatiegeschenk of giveaway is ideaal om op een duurzame manier je bedrijf onder de aandacht te brengen. Vogeltjes zijn elk jaar weer op zoek naar een veilige plekje om te nestelen of om te schuilen. Zo help je de vogels een handje en breng je de vrolijkheid naar tuinen of naar balkons. Vogelhuisjes bedrukken is dan ook om meerdere redenen een goed idee en vooral een leuk geschenk. Bekijk ons complete aanbod met een grote diversiteit aan vogelhuisjes en laat je logo erop bedrukken.

Vogelhuisjes bedrukken met je logo

Het maakt de vogeltjes niet veel uit of er een logo op het vogelhuisje staat, maar met het weggeven ervan maak je wel reclame. Het is een leuk gebaar om de natuur een handje te helpen en mensen en vogels blij te maken met een mooi huisje in de tuin. Het duurzame karakter komt overigens verder naar voren in het materiaal van de te bedrukken vogelhuisjes. Er zijn bijvoorbeeld vogelhuisjes van rustiek hout beschikbaar, maar ook van andere duurzame materialen, zoals van gedroogde hyacint. De natuurlijke materialen maken de kans groter dat er vogeltjes komen die zich er optimaal in thuis voelen. Bovendien zijn de nestplekken en schuilplekken voor vogels veelal in natureltinten uitgevoerd en passen deze bij alle tuinstijlen.

Populaire druktechnieken voor vogelhuisjes

Vogelhuisjes bedrukken met logo of tekst is op meerdere manieren mogelijk. Wij kijken onder meer naar het materiaal en naar de vormgeving om te bepalen welke drukmethoden er geschikt voor zijn. Dat betekent dat per type vogelhuisje er een of meerdere opties zijn voor bedrukking. Een populaire druktechniek voor het bedrukken van vogelhuisjes is tampondruk, maar ook digitale print en zeefdruk zijn mogelijke opties. Wil je de reclame er uit laten springen? In dat geval is het aan te raden om de keuze te maken voor een vogelhuisje met full colour opdruk.

Bestellen al vanaf 25 stuks mogelijk

Elk bedrijf heeft bij ons de mogelijkheid om vogelhuisjes te bedrukken en te bestellen en dat kan in kleine of grote aantallen. Je kan bij ons al terecht voor een bestelling vanaf 25 stuks, maar meer is uiteraard mogelijk. Zo kan je bij een grote oplage ook de keuze maken om verschillende soorten te bestellen. Op deze manier creëer je meer diversiteit en kan je nog meer rekening houden met de gelegenheid waarvoor je vogelhuisjes laat bedrukken. De verscheidenheid in het assortiment maakt het ook mogelijk om op het beschikbare budget te letten. De prijsklassen variëren, zodat bij ons onder meer goedkope vogelhuisjes zijn te bedrukken. Wil je er meer exclusiviteit aan verbinden? In dat geval hebben wij bijzonder originele exemplaren voor je beschikbaar.

Wanneer vogelhuisjes ophangen?

Vogelhuisjes bedrukken kan het hele jaar door en dat geldt ook voor het ophangen ervan in de tuin. Het is wel zo dat wanneer je er in de herfst al een plekje voor in je tuin zoekt dat de kans groter is dat er in het daaropvolgend voorjaar vogeltjes gaan nestelen. Vogels gaan in het najaar namelijk al op zoek naar geschikte huisvesting. In de winter is er bovendien sprake van een fijne schuilplek. Het is aan te raden om een beschutte plek en rustige plek in de omgeving van beplanting uit te kiezen om een vogelhuisje op te hangen.

Verzending binnen 8 werkdagen

Wil je vogelhuisjes laten bedrukken als giveaway of relatiegeschenk? Vraag een gepersonaliseerde offerte aan of plaats direct je bestelling. Wij maken eerst een drukproef ter controle voor je logo of tekst die je per email ontvangt. Na akkoord maken wij de bestelling voor vogelhuisjes bedrukken verder gereed en verzenden wij deze binnen acht werkdagen.