Feestartikelen bedrukken

Feestartikelen bedrukken maakt het feest helemaal compleet. Welk feest maakt niet uit, want onze vrolijke vlaggetjes, ballonnen, bordjes en nog veel meer zijn geschikt voor allerlei feestelijke gelegenheden. Wil je de opening van je winkel of zaak op een onvergetelijke manier vieren of blije gezichten zien op een evenement voor kinderen? Laat dan feestartikelen bedrukken door Lavista Relatiegeschenken. Wij bieden je keuze uit het grootste assortiment met een opdruk naar keuze, zoals met je bedrijfslogo, tekst of vrolijke afbeelding.Zwaaihanden-bedrukken

Zwaaihanden-bedrukken
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Feesttoeters-bedrukken

Feesttoeters-bedrukken
 • Drukmethode: Offset
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 0.22

Kroonhoedjes-bedrukken

Kroonhoedjes-bedrukken
 • Drukmethode: Offset
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 0.24

Feesthoedjes-bedrukken

Feesthoedjes-bedrukken
 • Drukmethode: Offset
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 0.29

Feesttoeters-bedrukken

Feesttoeters-bedrukken
 • Drukmethode: Offset
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 0.29

Megafoons-bedrukken

Megafoons-bedrukken
 • Drukmethode: Offset
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 0.31

Fanklappers-bedrukken

Fanklappers-bedrukken
 • Drukmethode: Offset
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 0.55

Prijs per stuk
€ 0€ 0.6

Feestartikelen bedrukken als promotieartikelen

Feestartikelen bedrukken met een opdruk naar keuze vangt twee vliegen in één klap. Je verhoogt er de feestvreugde mee en je maakt promotie voor je bedrijf. Feestartikelen zijn wat dat betreft te gebruiken als promotieartikelen. Reclame maken op deze manier maakt bovendien extra indruk.

Vrolijkheid met grote impact

Op een feest, zoals een bedrijfsfeest, jubileum, opening van je bedrijf, festival of ander evenement, is er sprake van een feestelijke stemming. Alle mensen zijn blij en vrolijk en het is extra genieten als er feestelijke promotieartikelen zijn. Jouw bedrijf maakt daarom op elk feest een onuitwisbare indruk als je de keuze maakt voor feestartikelen bedrukken.

Feestartikelen met logo of tekst

Wij raden uiteraard aan om feestartikelen te bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk om de vrolijke impact op elk feest te vergroten. Een tekst trekt de aandacht en laat iedereen even stilstaan bij het moment om de woorden op te nemen. Je plant daarmee als het ware een zaadje in het hoofd en in combinatie met de herkenbaarheid van je bedrijf creëer je betrokkenheid en empathie.

Maak indruk

Feestartikelen bedrukken met een bedrijfslogo is een directe verwijzing naar je bedrijf en ook dat heeft impact. Zo kan je alle kanten op met feestartikelen bedrukken, want het is eveneens mogelijk om een speciale afbeelding als opdruk te nemen. Het is uiteraard mogelijk om bij de keuze tussen een logo, tekst of afbeelding rekening te houden met meerdere aspecten. Bijvoorbeeld met de aard van het feest net als met het doel dat je met het promotionele feestartikel wenst te bereiken. Op die manier maak je indruk, zoals je het bedoelt.

Deze feestartikelen zijn populair: ballonnen bedrukken

Ons assortiment met feestelijke artikelen is ruim van opzet en gevarieerd samengesteld. Wij weten uiteraard welke feestartikelen populair zijn om te bedrukken. Op een feest mogen ballonnen natuurlijk niet ontbreken en deze behoren dan ook tot de populaire artikelen die wij van een opdruk voorzien. Overigens gebruiken wij voor het bedrukken van ballonnen zeefdruk als druktechniek. Het ontwerp dat jij aanlevert, komt eerst op een zeefdrukraam en vervolgens vindt er belichting plaats. Er zijn delen die licht doorlaten en delen die dat niet doen en de drukinkt komt vervolgens door het gaas als perfecte afbeelding op de ballon .

Vlaggetjes bedrukken

Er zijn meer populaire opties voor feestartikelen bedrukken, zoals vlaggetjes om mee te zwaaien of in het klein om als prikkertjes in kaas of als hamburgerprikkertjes te dienen. Zo zijn er ook vlaggetjes aan een lijn verkrijgbaar in ons assortiment in de vorm van een wimpellijn of vlaggenlijn. Vlaggetjes bedrukken is dan ook in allerlei variaties mogelijk en combineert wat dat betreft ook uitstekend met ballonnen drukken. Wat zie je het vaakst op allerlei verschillende feestjes? Juist, ballonnen en vlaggetjes, aangevuld met feestelijke bordjes van karton met opdruk.

Originele feestartikelen laten bedrukken

Ballonnen en vlaggetjes zijn populair, maar wij voorzien in nog meer mogelijkheden om feestartikelen te laten bedrukken. Wil je bijvoorbeeld origineel voor de dag komen? Bekijk dan eens de zwaaihandjes of de fanklappers net als de windmolentjes en megafoons. Zo hebben wij ook oogmaskers, zonnekleppen en natuurlijk feesttoeters beschikbaar.

Goedkope feestartikelen laten bedrukken

Feestartikelen bedrukken om er een echt feestje van te maken en ter promotie van je bedrijf hoeft niet duur te zijn. Integendeel zelfs, want bij Lavista Relatiegeschenken laat je feestartikelen goedkoop bedrukken. De meeste promotieartikelen voor feesten zijn verkrijgbaar in aantallen vanaf 1.000 stuks. Bestel je er meer dan daalt de prijs en ben je nog goedkoper uit.

Plaats je voor feestartikelen bedrukken direct een bestelling? Of wil je liever eerst een offerte aanvragen? Wij laten de keuze aan jou en helpen je ook graag verder als je vragen hebt.