Djeep aanstekers

Djeep aanstekers behoren tot de categorie luxe aanstekers. De aanstekers waren de eerste producten in het assortiment en behoren inmiddels, door innovatieve technieken en mooie ontwerpen, tot de meest verkochte aanstekers in het luxe segment. Lavista biedt u dan ook graag de gelegenheid uw waardering voor uw relaties met een Djeep aansteker te uiten. Wij bieden u diverse modellen, waaronder elektronische aanstekers, navulbare aanstekers en stormaanstekers.Er zijn helaas geen resultaten.

Betrouwbare aanstekers

Djeep aanstekers zijn van zeer goede kwaliteit en in alle omstandigheden betrouwbaar. De sterkte van de vlam is handmatig in te stellen en maakt de Djeep tot een gewild product. Uw relaties zullen dan ook blij verrast zijn met een Djeep aansteker als relatiegeschenk.

Kiest u voor lichtgewicht of voor de zware uitvoering

U kunt in onze collectie Djeep aanstekers kiezen uit diverse modellen en uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld dunne en lichtgewicht aanstekers die makkelijk in de hand liggen en zeer prettig zijn in gebruik. Een geschenk dat zowel bij dames als heren zeker in de smaak zal vallen. Maar ook als u liever een zwaardere uitvoering heeft, kunt u zeker slagen in het Djeep assortiment. Denkt u dan eens aan de aanstekers met dubbele functie: aansteker en sigarenknipper in één. Of aan de robuuste uitvoeringen, die voorzien zijn van een triple jet flame en zelfs in zware storm nog een krachtige vlam voortbrengen.

Djeep aanstekers bedrukken met logo

Djeep aanstekers zijn te bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, maar ook met alleen de bedrijfsnaam of een tekst. Daarmee is het een perfect promotiemiddel om dankzij de lange levensduur gedurende een lange periode reclame te maken. Het voordeel van aanstekers is uiteraard dat deze onder rokers meerdere keren per dag nodig zijn. Zo zijn Djeep aanstekers ook ideaal om bijvoorbeeld op de camping of in de tuin de aanmaakblokjes van een barbecue mee aan te steken. Iedereen heeft voordeel van het hebben bij een vuurtje bij de hand en Djeep aanstekers bedrukken, is wat dat betreft ideaal om als promotiegericht relatiegeschenk te gebruiken. Bovendien hebben de Djeep aanstekers een perfect formaat om ook grote logo’s op af te drukken.

Bedrukking met zeefdruktechniek

Bij Djeep aanstekers bedrukken, maken wij van de zeefdruktechniek gebruik. Het ontwerp komt op de lichtgevoelige laag van het gaas van een zeefdrukraam. Voor de belichting van de ontwerpfilm is uv-licht functioneel, want er zijn delen die licht doorlaten en delen die dat niet doen. Hierdoor is er alle gelegenheid om drukinkt door het gaas op de Djeep aansteker te drukken. De toe te passen druktechniek verschilt per relatiegeschenk en ook per type aansteker, waarbij het materiaal en de ondergrond bepalend zijn voor de beste drukmethode. Dat is voor Djeep aanstekers bedrukken de zeefdruktechniek.

Djeep aanstekers kopen vanaf 500 stuks

Djeep aanstekers zijn bij ons te bestellen vanaf 500 stuks. Daarbij is er de keuze tussen een zwarte of een witte uitvoering. Het is mogelijk om bij de bedrukking met verschillende wensen rekening te houden, zoals met de kleuren van de opdruk. Zo voorzien wij in de mogelijkheid om een kleur, twee kleuren, drie kleuren of met vier kleuren te werken. Op deze wijze zijn kleuren van het logo of huisstijl op een perfecte manier naar voren te brengen.

Proefexemplaar bestellen

Wij kunnen ons voorstellen dat u in het geval van een artikel zoals de Djeep aansteker, eerst met eigen ogen wilt beoordelen of het product voldoet aan uw verwachtingen. In overleg met onze klantenservice kunnen wij u desgewenst een proefexemplaar oftewel een monster toesturen. Het artikel wordt dan wel samen met de verzendkosten aan u doorberekend. U kunt echter ook geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken. Als u ons van tevoren even laat weten in welke producten u interesse heeft, zorgen wij ervoor dat alles ter bezichtiging op voorraad is.

Meer weten over Djeep aanstekers met logo?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Djeep aanstekers met logo of wil je andere aanstekers laten bedrukken bij AS Promotions? Contact opnemen kan telefonisch, per chat of via e-mail contact op met onze klantenservice. Vragen over goedkope aanstekers kunnen wij dan direct van antwoord voorzien!